OVER LOGITECH

LOGITECH BRENGT MENSEN SAMEN

Logitech werd in 1981 opgericht te Lausanne in Zwitserland, en breidde zich al snel uit naar Silicon Valley. Het bedrijf verbond mensen met elkaar via innovatieve randapparatuur voor computers en vele primeurs in de industrie, waaronder de infrarode draadloze muis, de trackball met duimbediening, de lasermuis en meer.

Sindsdien hebben we zowel onze expertise in productontwerp als ons wereldwijde bereik vergroot. Voor elk van onze producten kijken we naar de manier waarop onze klanten verbinding maken en communiceren met de digitale wereld.

Logitech verkoopt producten in vrijwel elk land ter wereld en is daardoor uitgegroeid tot een multimerkbedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen door muziek, games, video en computerwerk. Merken van Logitech zijn onder andere Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones en Streamlabs.

VIDEOSAMENWERKING

Op de moderne werkplek draait alles om samenwerking. Met de geavanceerde Logitech-oplossingen voor videovergaderen kunnen uw teams met elkaar praten, en bestanden, schermen en ideeën op whiteboards delen. Maak uw vergaderingen efficiënt, productief en leuk.

ONTDEK DE VIDEO OPLOSSINGEN

PERSONAL WORKSPACE

Het tijdperk van telewerk is aangebroken. En nu uw medewerkers steeds vaker thuis of onderweg werken, hebben ze tools nodig om productief te blijven en net zo goed samen te werken als wanneer ze op kantoor zijn. Bovendien is elke medewerker en elke werkplek anders, en de oplossingen moeten dan ook worden afgestemd op hun unieke behoeften.

ONTDEK DE PERSONAL WORKSPACE