Cyberdreigingen: beter
voorkomen dan genezen

In deze tijd van digitale transformaties is beveiliging ontzettend belangrijk, dat begrijpen wij maar al te goed. Maar, hoe goed is uw bedrijf beveiligd tegen aanvallen van buitenaf? En wat kunnen medewerkers zelf doen? Ontdek het hier.

Benieuwd hoe veilig uw organisatie is? Neem dan direct contact met ons op!

Ja, ik wil meer weten

Cyberdreigingen. Wat zijn dat precies?

Er zijn verschillende cyberdreigingen waartegen cybersecurity beschermt. Hieronder benoemen we een aantal methoden die kwaadwillende personen inzetten om - vaak via medewerkers van een bedrijf - controle te krijgen over computersystemen.

Ransomware

Ransomware is een type malware waarmee de bestanden en gegevens van een gebruiker worden vergrendeld, met de dreiging deze te wissen tenzij er losgeld wordt betaald.

SQL-injectie

Een SQL-injectie (Structured Query Language) is een type cyberaanval dat wordt ingezet om de controle over een database over te nemen en daaruit gegevens te stelen.

Smishing/ Phishing

Phishing vindt plaats wanneer cybercriminelen slachtoffers e-mails sturen die afkomstig lijken te zijn van een legitiem bedrijf en waarin om gevoelige informatie wordt gevraagd.

'Man-in-the-middle'

Een man-in-the-middle-aanval is een type cyberdreiging waarbij een cybercrimineel de communicatie tussen twee individuen onderschept om gegevens te stelen.

WHITEPAPER (Engels)

Gids met best practices en tips voor cybersecurity

Zonder internet kunnen werknemers niet werken. En alles realtime inzien wat er op uw netwerk gebeurt, kan óók niet. Maar wat wél kan is het beheren en controleren van wat er gebeurt wanneer iemand iets aanklikt of installeert wat ze eigenlijk niet had moeten doen…

Ontdek in deze white paper verschillende best practices en tips zodat u uw bedrijf nog beter kunt beveiligen.

DOWNLOAD DE WHITEPAPER
Whitepaper Mockup

Weten hoe u uw bedrijf beter
kunt beveiligen?

Wat kan Kaspersky voor u betekenen?

Onze beveiligingsexpertise en diepgaande kennis van bedreigingen zetten wij voortdurend om in beveiligingsoplossingen en diensten om bedrijven zoals dat van u te beschermen. Ons uitgebreide beveiligingsaanbod omvat toonaangevende endpointbescherming en een aantal gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en diensten om geavanceerde en evoluerende digitale dreigingen te bestrijden.

Bekijk hier een greep uit onze oplossingen om u en uw collega’s beter te beschermen tegen cyberbedreigingen. Liever direct weten welke beveiliging u nodig heeft?

Ja, ik wil direct contact opnemen

Optimum Security

Geef uw cyberbeveiligingsteam toegang tot de benodigde tools voor snelle identificatie, analyse en aanpak van dreigingen die proberen endpointbeveiliging te omzeilen.

Ik wil meer weten

Security Awareness

Online trainingen voor verschillende teams om hen op een interactieve manier alles te leren wat zij moeten weten.

Ik wil meer weten

Microsoft Office 365 Security

Geavanceerde, alles-in-één-bescherming tegen bedreigingen voor de communicatie- en samenwerkingsservices van Microsoft Office 365.

BLOG

10 tips voor veiligheid & bescherming bij het thuiswerken

De uitbraak van het coronavirus heeft veel kantoormedewerkers gedwongen om thuis te werken. Dit is waar u rekening mee moet houden zodat zowel uzelf als uw bedrijf beschermd blijven.

Lees meer

Hoe veilig is uw bedrijf?

In deze tijd, waar werknemers zich overal bevinden en veel digitaal gebeurt, is het nog belangrijker om uw bedrijf goed te beveiligen tegen cybercriminaliteit. Bent u benieuwd hoe veilig uw bedrijf is en wat u eventueel nog beter kunt doen?

Vul dan het formulier in en één van onze specialisten neemt contact met u op!