Waarom u uw ClickShare units deze zomer moet updaten

ClickShare Conference

October 01, 2020

Het is altijd een goed idee om uw ClickShare units bij te werken. En waarom zou u tijdens deze zwoele zomer niet wat tijd vrijmaken in uw drukke agenda om ervoor te zorgen dat uw Base Units en Buttons volledig up-to-date zijn?

Als IT-manager heeft u geen tijd om te sparen. U rent van vergadering naar vergadering, gaat van het ene grote project of roll-out naar het volgende. Het toekomstbestendig maken, beheren en updaten van uw tech stack is cruciaal als u ervoor wilt zorgen dat uw team niet verstrikt raakt in de dagelijkse break & fix. En idealiter zijn die updates geautomatiseerd, naadloos en snel.

Timing is alles

De zomer lijkt het ideale moment om uw digitale tools te updaten. Veel collega's zijn op vakantie, dus de bezetting van de vergaderruimte is lager. En mocht er tijdens een update een probleem opduiken, dan heb je tijd om het op te lossen. Of toch niet?

Met ClickShare kan updaten naar de nieuwste software, op elk moment, in elk seizoen. Het is eenvoudig en ongecompliceerd. Sluit gewoon uw basisstation aan op het netwerk voor automatische updates. Auto-update staat standaard aan, u hoeft zich geen zorgen te maken. Met XMS Cloud Management oplossing kunt u zelfs de updates beheren en plannen op tijdstippen die voor uw bedrijf het beste uitkomen.

Magie hangt in de lucht deze zomer

Om uw medewerkers optimaal te laten samenwerken, moet u ervoor zorgen dat uw apparaten altijd veilig en krachtig zijn. Elke software-update verhoogt de efficiëntie en veiligheid, verhelpt bugs en brengt nieuwe functionaliteiten naar onze draadloze vergaderervaring. Nog steeds redenen nodig om te updaten?
In de komende software-updates zal ClickShare slimme vergaderstromen en digital signage integraties lanceren. Deze zomer is dus het ideale moment om updates in uw organisatie uit te rollen.

Smart meeting flows automatiseren en verrijken de vergaderflow volledig voor gebruikers in de ruimte, waardoor elke hybride vergadering zeer intuïtief en stressvrij verloopt. Aangedreven door de ClickShare App, is het houden van hybride vergaderingen vanaf uw laptop net zo eenvoudig als het voeren van een telefoongesprek.