Inspireer en informeer in uw vergaderruimten met digital signage en ClickShare

ClickShare Conference

October 01, 2020

Wanneer uw vergaderkamer displays niet worden gebruikt voor vergaderen of presenteren, kunnen ze worden gebruikt als digital signage-platform om indruk te maken op de gasten in de vergaderruimte, hen te inspireren en hen te informeren.

Breng uw merkidentiteit over, informeer werknemers en laat een blijvende indruk achter op bezoekers. Bereik uw medewerkers en bezoekers met gerichte informatie over de hele organisatie op een kosteneffectieve manier.

Van samenwerkingscanvas tot digital signage platform

Gebruik uw vergaderkamer displays als een digital signage-platform om mensen te informeren, inspireren en betrekken met actuele, merkgebonden informatie.

  • De Outlook- of Google-agenda van het bedrijf, met daarop de beschikbaarheid van vergaderruimtes.
  • Uitnodigingen voor sociale of bedrijfsevenementen.
  • Welkomstberichten voor nieuwe medewerkers of gasten.
  • Weer, nieuws of aandelen widgets.
  • Bedrijfsgegevens dashboards.

Waarom ClickShare gebruiken voor uw digital signage integraties?

Maak indruk met de juiste boodschap

Met ClickShare als digital signage platform kunt u personeel & gasten communicatie naar elke vergaderruimte brengen. Bovendien kunt u andere ruimtes, zoals coffee corners of huddle ruimtes, waar doorgaans digital signage wordt gebruikt, benutten voor samenwerking.

Schaalbaar en maximaliseer uw IT-investering

U hoeft niet in extra hardware te investeren, de functionaliteit van bestaande schermen in vergaderruimtes kan worden uitgebreid van presenteren en vergaderen naar digital signage.

Maak contentbeheer een fluitje van een cent

Set-up, configuratie, beheer en publicatie van content op de verschillende vergaderlocaties in uw bedrijf is naadloos. Met de sjablonen in XMS Cloud, de centrale beheeroplossing van ClickShare, beheert u digital signage in uw hele bedrijf vanaf één enkel platform.

Hoe richt u uw vergaderruimte in voor digital signage?

ClickShare, het agnostische draadloze ruimtesysteem, werkt samen met een groeiend aantal alliantiepartners om de mogelijkheden uit te breiden van presenteren en vergaderen tot digital signage.

Gebruik het XMS Cloud Management Platform om de statische beeld-URL te vervangen door het adres van uw digital signage speler, en u bent klaar om te gaan.