Checklist: 6 stappen naar de hybride werkplek

ClickShare Conference

October 01, 2020

Flexibiliteit en hybride werken zullen de werkplek van de toekomst bepalen. Werknemers willen controle over waar, wanneer en hoe ze werken, en ze verwachten dat hun werkgever hen opties biedt. Daarom moeten bedrijfsleiders in een aantal belangrijke beslissingen nemen met betrekking tot hybride werk.

Kunnen we hybride werk tot een succes maken? En kunnen we mensen op en buiten kantoor in staat stellen zo efficiënt en productief mogelijk samen te werken? Bekijk deze checklist en ontdek 6 belangrijke stappen om de perfecte hybride werkplek te bouwen.

Stap 1

Bouw een sterke basis met uw bedrijfsbeleid

Op basis van de behoeften van uw werknemers moet u beleidsregels ontwikkelen voor werken op afstand en thuiswerken. Het is tijd voor een mentaliteitsverandering.


Stap 2

Zorg voor de basisprincipes van een thuiskantoor voor een hogere productiviteit

Werknemers op afstand hebben hardware en software van goede kwaliteit nodig. Denk aan laptops, monitoren, ergonomisch toetsenbord en muis, webcam, printer, koptelefoon en een fatsoenlijke internetverbinding.


Stap 3

Zorg ervoor dat mensen efficiënt kunnen samenwerken

Een efficiënte hybride werkplek betekent dat vergaderruimtes op kantoor zijn uitgerust met de juiste technologie, maar ook dat telewerkers de tools hebben die ze nodig hebben om efficiënt samen te werken.


Stap 4

Bied toegang tot bedrijfsgegevens - waar werknemers ook willen werken

Werknemers moeten snel en veilig toegang hebben tot de juiste bedrijfsgegevens, waar ze ook willen werken.


Stap 5

Verbeter uw beveiliging

Werk een zero-trust model uit om het risico van cyberveiligheidsbedreigingen te ondervangen.


Stap 6

Optimaliseer uw werkplek op basis van inzichten

Zorg ervoor dat uw faciliteit zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt in de complexe mix van werknemers op kantoor en op afstand.

 

Wij helpen u graag wanneer u vragen heeft over het managen van hybride teams of het efficiënt organiseren van vergaderingen in de nieuwe hybride werkomgeving.